Vacatures voor Bancair specialisten
Nanne Tjoelker & Sadjdjan Souri

Van sterk teamwork naar succes!

Interview met Nanne Tjoelker & Sadjdjan Souri - Rabobank Sneek-ZuidwestFriesland

De samenwerking tussen een leidinggevende en zijn werknemer is essentieel voor goed
ondernemerschap. En de gunfactor die collega’s in een team hebben, kan alle verschil maken in de te behalen resultaten. Dit bewijzen Nanne, Manager Financieel Advies en Sadjdjan, Financieel Adviseur, dag in dag uit bij Rabobank Sneek-ZuidwestFriesland. Hoe zij zorgen voor het verhogen van marktaandeel, het verbeteren van prestaties door groeigesprekken en het in de wacht slepen van de titel ‘best scorende adviseur’, lees je in dit interview.Genieten van je werk. Dat wil toch iedereen! Voor ons zitten 2 mannen die het werkgeluk hebben gevonden. Bij Rabobank, aan het water, midden in het Friese Sneek. In hun functies als Manager en Adviseur hebben Nanne en Sadjdjan zowel op persoonlijk als op werkvlak bijzondere ontwikkelingen doorgemaakt en hoge resultaten gescoord. Hun verhaal is gevuld met inspiratie en tomeloos enthousiasme.

We rennen hard
Letterlijk. Om een beeld te geven van de energie van beide heren…Nanne is onder andere verantwoordelijk voor enkele unieke en ludieke marketingacties van Rabobank. Denk hierbij aan de hypotheekcampagne ; ‘hypotheek binnen een week’. Daarbij zetten de adviseurs van Rabobank zich in om een hypotheek voor een klant in één week rond te krijgen. Rabobank ontving hiervoor zelfs een marketing award. Om de actie lokaal kracht bij te zetten droegen de adviseurs voor deze campagne oranje sportschoenen voor onder hun kostuum. Sadjdjan: “Zo lieten wij zien dat wij hard lopen voor onze klanten. Dat maakte behoorlijk wat los in Zuidwest Friesland.” Hierop volgend was er ook nog de ‘24/7-actie’. Sadjdjan: “Wij kregen een colbert met op de achterkant een logo ‘24/7’. Met deze outfit konden klanten zien dat we niet alleen tijdens kantoortijden, maar ook in de weekenden en avonduren bereikbaar zijn voor een afspraak.”

Ga voor het volledige interview naar:
https://octas.nl/octas-exclusief-van-sterk-teamwork-naar-succes/ 

 

Wil je dit interview verder delen?
Geplaatst: 29-8-2018
Contactgegevens

CareerGuide

Transistorstraat 7
1322 CJ Almere

Postbus 60184
1320 AE Almere

Tel: 036 - 7440 136

KvK 32090652
ING Bank NL91INGB065.42.67.456
BTW NL.8106.57.041.B01

Wie we zijn

Bankcarriere.nl is onderdeel van het platform van CareerGuide, 25 vacaturebanken voor specialisten!
Onze vacaturebanken (geen bemiddeling) bieden professionals relevante vacatures binnen hun expertise.

Ook een vacature plaatsen? Neem contact met ons op:


Nienke Smit   Pieter Lammers
Nienke Smit
n.smit@careerguide.nl
06-41454957
  Pieter Lammers
p.lammers@careerguide.nl
06-41454956
             
×

Wil je ons helpen onze sites te verbeteren?

CareerGuide en haar niche vacaturesites bestaan alweer bijna 20 jaar. In die jaren zijn we meegegroeid met de digitale ontwikkelingen en de wensen van onze bezoekers.

Om nog beter inzicht te krijgen in de (toekomstige) wensen en behoeftes van onze bezoekers, hebben we een enquete opgesteld. Want goed genoeg is ons niet goed genoeg, we willen graag de toekomst een stap voor zijn! Wil je ons hiermee helpen door onderstaande enquete in te vullen?

>> Ga naar de enquete

Het onderzoek zal ongeveer 5 minuten van je tijd in beslag nemen. Er zal betrouwbaar met je gegevens worden omgegaan en de resultaten worden geheel anoniem verwerkt.